Wie is bij Paula


Mijn naam is Paula Hoksbergen en ik ben geboren op 26 juni 1983. Woonachtig in Varsseveld,
samen met partner Theo (verkering sinds 2003) en zonen Gijs (2012) en Luuk (2014). 

Vanaf mijn kleuterjaren wist ik zeker dat ik later moeder wilde worden van heel veel kinderen (2 van onszelf is genoeg gebleken). Én dat ik met kleine kinderen wilde gaan werken.

Na de basisschool ben ik naar de MAVO gegaan, toen ik hier mijn diploma behaalde ben ik aan de opleiding SPW3 begonnen. Deze sloot ik af met een diploma en liet de schoolbanken achter mij, klaar om verder te ontwikkelen in het werkveld. 

Na een aantal jaar in de kinderopvang werkzaam te zijn geweest, ben ik in december 2017 als gastouder aan het werken gegaan. De combinatie van werk en gezin sprak ons erg aan. Zo ging een lang gekoesterde droom van een eigen kinderopvang in vervulling. 

Ik ben een spontane, open en eerlijke gastouder, bijna alles is in overleg mogelijk of bespreekbaar. Ik sta open voor ideeën en meningen van de ouders, zij zijn even belangrijk als de opvangkinderen zelf. Ik hou van een directe communicatie, de ouders worden nauw betrokken bij de opvang. 

 

Vanaf 16 januari 2021 gaat hond Bonnie ook mee naar de opvang, zij is een kruising maltezer X shih-tzu en Bonnie is geboren op 16 november 2020. Ze is dol op kinderen en gaat ook graag mee op avontuur.