Reviews bij Paula


Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Maarten
een jaar geleden

Mijn zoon kwam bij Paula terecht, omdat het kinderdagverblijf te druk voor hem was. Bij Paula was de rust en aandacht voor hem, wat hij nodig had.
Paula heeft veel energie en tijd in hem gestoken en ik zag hem met de week groeien. Ze keek naar dat wat mijn zoon nodig had en vervulde deze behoefte.

Ze doet allerlei activiteiten van knutselen, wandelen, lekker spetteren met water, maar ze biedt ook vroege en voorschoolse educatie aan ter voorbereiding voor het basisonderwijs. Wat het voor mijn zoon nog leuker maakte, nieuwe dingen leren.
Paula houdt je gedurende de opvang dag op de hoogte met foto’s en berichtjes, wat ik als zeer prettig heb ervaren.
Ze heeft veel humor, alle geduld en is daarnaast ook duidelijk, eerlijk en oprecht. Kortom een zeer fijne, ervaren gastouder die liefde voor haar beroep heeft en dit graag deelt.

Paula, bedankt voor alles wat je hebt gedaan.

Anneke
een jaar geleden

Mijn kleine meisje lize is altijd met plezier naar paula geweest en gegaan !!
Een ervaren en lieve gastouder met humor de kinderen vermaken zich aanzienlijk bij haar !!
Knutselen en puzzelen mee spelen niets is te gek voor Paula
Vaker wel dan niet meegemaakt dat de kleine dame nog geen tijd had om mee te gaan naar huis het is gezellig bij paula mam !
Lieve paula bedankt voor de gezellige en leuke tijd voor onze dochter !!

Daphne
4 jaar geleden

Onze jongste dochter is bij Paula gestart toen zij 2 werd. Ze had veel moeite met het verlaten van haar mama en papa, Paula heeft haar meer dan perfect begeleid. Nu rent ze Paula elke opvang dag met open armen tegemoet. Ook stond ze qua ontwikkeling wat achter door bepaalde redenen, Paula heeft met haar aandacht, liefde en geduld bijgedragen aan een goede ontwikkeling waarvan we nu kunnen zeggen; ons dochtertje is enorm gegroeid! Ook onze dochter van 6 gaat op vrije dagen of in vakanties met heel veel plezier spelen bij Paula. Kortom, meer dan geweldig!

Loes
4 jaar geleden

Ons zoontje voor het eerst gebracht met 14 weken oud. Hij is nu bijna 3 en gaat elke week met heel veel plezier naar Paula.
De duidelijke en open communicatie met Paula en haar flexibiliteit vinden wij erg prettig. Het huiselijke gevoel van de opvang maakt dat wij ons zoontje altijd met een gerust gevoel achter laten.