Opvang locatie bij Paula


In december 2019 verhuisden we naar ons huidige adres, waar we een grote gezamenlijke wens van ons gezin uit konden laten komen: een schuur met genoeg ruimte voor hem èn haar.

Eerst moest er plaats gemaakt worden, diverse bouwwerken werden gesloopt. Daarna hebben we in 5 maanden tijd eigenhandig een nieuwe schuur gebouwd, we werkten in de avonduren en op zaterdagen en in de zomervakantie door. 

Vanaf 23 september 2020 vangen we in de schuur de kinderen op die kinderopvang bij Paula bezoeken. We hebben de schuur zodanig ingericht dat deze van alle gemakken is voorzien, zoals een keuken en een volledig ingerichte badkamer. De opvangkinderen kunnen naar hartenlust spelen en ontdekken, zich ontwikkelen en uitrusten.

Alles is ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar, daarbij proberen we hen maximaal uit te dagen om op ontdekking te gaan. Ook is er ruimte om uit te rusten en alle indrukken te verwerken.

Er is speelgoed aanwezig voor alle opvang-leeftijden en ook aan de lichamelijke uitlaatklep is binnen gedacht. We werken met thema's en we bieden VVe aan zodat de ontwikkeling van de opvangkinderen nog beter gevolgd en uitgedaagd kan worden.  

 

De tuin is volledig omheind, zodat de kinderen een eigen veilige plek hebben om ook buiten op ontdekkingstocht te gaan of gewoon lekker te kunnen spelen. Alles in dit gedeelte van de tuin is volledig ingericht voor de opvang-leeftijden.